2011. július 13., szerda

Fluor a legalján

A következő soroknak semmiféle rosszindulatú hangvételt nem adtam. Csak külső szemlélőként leiirom a meglátásaimat és a hosszan kifejtett véleményemet. Ha bárkinek, bármi problémája van...
azt nagyon tudom sajnálni!...

Nem biográfiát iirok, de alapvetően fontos 1-2 dolgot leszögezni. Karácson Tamás fiatalon kezdett el rappelni. Gondolom ilyenkor az fűtötte, hogy megmutassa az embereknek amit tud és az ismeretlen kalandvágy vitte minél előre, feltételezem, hogy teljes mellbedobással küzdött és megszállottan dolgozott a siikerért.

Közben jelentkezett az Animal Cannibals tehetségkutatójára, amit meglepően meg is nyert. Gratulálok Fluorid!

Természetesen több száma is akad a listán, amihez hozzáfűzném, hogy legalább magát adta...  Egy pillanat, Beton, Fürge ujjak, Jó lesz így... és a... Gecigránát... (Persze nagyon inteligens ciim... de hát azért iirta, mert iigy látta helyesnek és nem, hogy az agyonélvezett tinilányok és a kivasalt hajú kisfiúknak imponáljon.)

A rapperek (már megbocsájtsatok a saját szavaimmal élve), nem azt vették a fejükbe, hogy az elkorpásodott emberi társadalmat észhez tériitség, még csak, ha 3-8 percre is a saját meglátásaikkal??!
...
...
...
Az idő előrehaladtával Fluoridból- Fluor Filigran lett, abból meg csak simán Fluor.

Úgymond beállt, mint partiarc... Számai félreérthetetlenül mások, mint az eddigiek... Mondjátok csak... ti is úgy látjátok, hogy őt is behálózta a pop diadala.... Persze ezzel közel sincs baj...
A lényeg azért a sorok között ott van... Tényleg azért váltott, mert neki tetszik és nem csak azért, mert máshogy nem tudná másoknak eladni olyan siikeresen magát?

Példának hoznám fel Az Anti Fitness Clubot is, akik punk együttesként kezdték, aztán váltottak a tiniőrült populáris világ felé, pedig AFC. Tomi iirói tehetségével eléggé felkapottak lettek volna, ha nem is több millió nyáladzó tinédzser között...

 

Visszatérve Fluorhoz....
Mizu? Lájk!
Ezzel tényleg megnyerte magát... Érdemes volt feldobni magát a kifutóra
...
De hát ezt ő iigy akarja, iigy csinálja... Vagy még sem tetszik???

------------------------------------

Ezt semmiféleképpen nem mások életében való motoszkálásként közöltem. Belenőttem ebbe a rétegbe, hallottam 1-2 dolgot, de nem álliitom, hogy mindent tökéletesen látok. Hozzátenném, hogy se Pop és se a Rap nem az én világom... De rap-et elfogadom, mint életstiilust.

Ezt a bejegyzés egy barátnőm fészes állapota miatt kezdtem el iirni.

Kiinduló pont ez az oldal: XxXxX

Hozzáfűztem egy-két dolgot az állapothoz, itt a kép... Miután kellően beleártottam magam, megyek aludni...










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése